3. 6. 2013

secret fashion night v chatty

z nové kolekce 'disquiet', ve které se objevují originální digitální potisky. holky si je podle svých návrhů nechaly vyhotovit v itálii; tady takhle kvalitní tisk na bavlnu zatím nepořídíte.  já bych se v těch věcech viděla někde na projížďce na bílém jednorožci (...nebo alespoň koni, no).

při čtvrtečních toulkách mokrou prahou zavítaly kočky i do butiku chatty, který v době konání prague fashion night uspořádal svoji vlastní shopping night, ale pozor: secret.
my jsme byly v haštalské 21 vůbec poprvé; dokonce i nedávné představení nejnovější kolekce 'disquiet' na dvorku před butikem jsme si musely nechat ujít.  moc nás zaujal industriální interiér obchodu zútulněný masivními dřevěnými bloky. prostor je multifunkční, vedle showroomu se nachází ateliér a vzadu dokonce vzorkovna, kde si zákazníci mohou vybrat materiál na džíny na míru, což je specialita téhle české značky.  anna tušková a radka sirková patří k jedněm z mála českých fashion designérů, kteří mají vlastní butik. i proto jim držíme palce!
(moje) děti snědly skoro všechny sušenky a zbytkem nakrmily pejska. navzdory dešti měly dobrou náladu a v době, kdy se v chatty promítala na zeď protějšího domu kampaň k nové kolekci, byly už kočky zase na jiné akci, o které vám povíme zase zítra.

 
role denimu  ve vzorkovně a detailně propracované jeansy vedle na ramínkách

starší kolekce (fotoreport z přehlídky tady) byla v prodeji v ateliérové části obchodu
 

4 komentáře:

  1. Tak tam to vypadá tuze stylově!:)

    OdpovědětVymazat
  2. poslední fotka :))
    mňau...

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to tam dobře :)
    Váš blog se mi zalíbil stá vám se followerům a budu moc ráda když i vy budete mým :)

    OdpovědětVymazat
  4. krása, pánboh zaplať za vás kočky

    OdpovědětVymazat