7. 6. 2013

natálie steklová shop&café




natálie si ho prý přála (sny jsou důležité), přítel radek zařizoval, všichni si pořádně mákli a ze skladu pián v domě s hudebními nástroji na jungmannově náměstí se tak během několika měsíců stal malý green concept store: natálie steklová shop&café.  vysněné místečko  s neuvěřitelnou terasou a výhledem na národní třídu až k  divadlu se nachází ve 3. patře. zajít sem můžete nejen za férovou organickou módou (kruhový věšák uprostřed místnosti je momentálně plný letních šatů, overalů, slamáků a plavek), ale i na kafe (fair trade z mamacoffee) a sladkosti natálčiny maminky (mama catering?). 



natálii steklovou vám asi nemusíme sáhodlouze představovat (jako basic intro nepoučeným poslouží třeba rozhovor 11 koček s touto módní návrhářkou).  její nový shop je místem pro všechno krásné, organické a příjemné na dotek. na oficiální otvíračce  - přesně před týdnem touhle dobou - se tak kočky  nořily do lahodných barev a textur, očichávaly šaty, energetické parfémy a dorty (a nejen očichávaly) a k tomu  nepřestávaly být naprosto paf z toho parádního výhledu.    držíme natálii palce, aby se jí v nádherném prostoru dobře dařilo a aby se  její concept store stal centrem ekomódy v praze. na něco takového jsme dlouho čekaly!
a pokud vás také napadlo, co to bylo za nerozum  mít piána uskladněná skoro až na půdě, vězte, že do prostoru vede starý nákladní výtah. na návštěvu sice musíte ťapat do schodů, věřte nám ale, že to stojí za to.

 
natálie je ta kóča v černých šatech (vlastní výroby)
v
 

 
  


 hudební nástroje + natálie steklová = VSL

natálie steklová shop&café:  dům hudebních nástrojů, jungmannovo nám.17, open pondělí - sobota 10 - 19:00

6 komentářů:

  1. krásné místo, určitě tam zajdu aspoň na kávu.

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi super!
    strašne sa mi páčia tie šaty/sukne a la namočene do farby

    ale strašne moc veľa fotiek
    som už mala pocit že ani to neprescrollujem dole :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělé! Takový podobný sen mám taky :)

    OdpovědětVymazat