20. 6. 2013

...a zase ty slečny

nemáme ještě tak špatnou paměť, abysme zapomněly na včerejší vyhlášení výsledků červnový soutěže o knihu 'slečny', nechceme ani výsledky prohlásit za neplatný a začít znova. všechno, co bylo řečeno, platí, ale tímto vyhlašujeme ještě extra vítěze, odměnýho za samotnej obsah komentáře.
autorce knihy, báře baronový, udělala vaše snaha vyjádřit názor na problematiku společenských fenoménů týkajících se žen  velkou radost, a rozhodla se tak bonusově knihou slečny ocenit ještě jeden z komentářů. rozhodování prej měla hodně těžký (a kočky můžou potvrdit, že jí to docela trvalo), ale nakonec vybrala komentář s číslem 7.
snad se bára nebude zlobit, ale moc se nám líbí, jak to celý napsala, a tak si nemůžem pomoct a uveřejnit tady pofi žurnalistickým stylem ctrl+c ctrl+v autentickej výňatek z mejlu:
napsala bych k tomu vice, ale jsem v takovem pracovnim presu, ze mam uz uplne v hlave duto :))))
je to podekovani te zene za vsechny zeny a muze, kteri svym nazorem prispeli + se mi libi to zmineni nasi zenske rozervanosti - ano, byt zenami, ale zaroven mit uctu a respekt nasich muzskych protejsku...
dekuju!!!!!
my taky děkujeme vám i báře, bonusový vítězce posíláme mejl a těšíme se na červencovou soutěž. snad bude opět tak radostná.

2 komentáře: