30. 4. 2013

SHAPE pop-up shop

Ještě chvíli vás budeme napínat a jaké to bylo v pátek večer na Shape&Vision vám povíme, až dáme s kočkama hlavy dohromady a napíšeme společný report. Nakupovat na 'šejpu' jsem ale o víkendu byla jenom já (když teda nepočítám jednu minikočku, která ovšem o nakupování nejevila příliš zájem), a tak vám fotokoláž z dvoudenního obchůdku v Galerii/CZD můžu naservírovat již dnes...



Galerie/CZD je neziskovka podporující český design. Doprovodnou prodejní akci módních návrhářů prezentovaných na S&V tudíž umožnila ve svých výstavních prostorách zadarmo. To se nám moc líbí.  Taky se nám moc líbil celý pop-up shop. Nevěděla jsem, co si vyzkoušet dřív a nakonec jsem si odnesla  (pouze, páč oficiálně nemám prachy) jednu redesignovanou košilku od Eshy. Drtivá většina  originálního  oblečení a doplňků od La Formely, Moniky Přikrylové, Eshy, Mirky Talavaškové, Kristýny Novákové a Hany Frišonsové  visela v improvizovaném butiku ještě při mojí druhé (ehm) návštěvě v neděli večer. Škoda. Já už se ale těším na další Shape a přeju mu, ať se mu podaří přitáhnout  více lidí.

z kolekce IKATS od Moniky Přikrylové aka MONGOL.tyhle kousky patřily k tomu nejdražšímu, co bylo na 'šejpu' k prodeji.  ruční práce je holt ruční práce.
Veronika Rupppert, organizátorka Shape&Vision i navazujícího pop-upu

pampíček
  
hana frišonsová: květy její ruční práce z kolekce blooming
šaty a třásně od hany frišonsové
recyklované šperky od eshy mlynarčíkové

celá výloha patřila eshe a její kolekci dark wood (vzpomínáte na tu výstavu v a.m. 180?)
šaty na červenej koberec od la formely a taky jejich kabát, kterýmu říkám houmlesák a chtěla bych ho nosit, protože se do něj dá krásně schovat
Mirka Talavašková a poslední kousky její kolekce Yunnan


a na závěr jedna spešl bonusovka od eshy. víte, jak můžou vypadat boty 'dva v jednom'? 

tenisky i sandály (prototyp)

4 komentáře:

  1. Mno jako dost super!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tie divné vlasaté kabelky sú skvelé :3 ...btw kočky neviete kde v Prahe, v lete, okolo 4.7. nájdem nejaký blešák? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takhle daleko dopředu ještě nevidíme. ale až něco bude, určitě se to objeví u nás na nástěnce v kolonce 'co se děje'.

      Vymazat
  3. joo, to by mě taky zajímalo :))

    fashionladyan.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat