11. 4. 2013

pár kočičích tipů na holešovice fashion market #5

už za pár dní odstartuje v jedný z budov pražský tržnice v holešovicích trh s nezávislou módou a designem s přímočarým názvem holešovice fashion market. my kočky máme nezávislý věci z principu moc rády, jenom to trochu vypadá, že tahle nálepka nezávislosti se časem poněkud zprofanovala a pod nezávislou originální módou si člověk nejčastěji představí tylový sukně a pestrobarevný topy s potiskama navozujícíma podivný déjà vu. jsme samozřejmě pro každou platformu, která pomáhá představit začínající designéry širšímu publiku, při brouzdání seznamem prodejců holešovickýho fashion marketu jsme ovšem narážely spíš na starý známý než zajímavý novinky. samozřejmě nevíme, jestli je to způsobený prostě tim, že nadějní nováčci na poli designu spí na vavřínech nebo se vyskytují na jiných akcích. tak nám snad odpustíte, že tentokrát budeme doporučovat hlavně ty 'starý známý':


bulbul

ač nás pestrobarevní ptáčci nikdy moc nebrali, do nový 'lesní' kolekce bulbul jsme se zamilovaly hned na první pohled při našem společným brouzdání na fleru. kdyby si kočky z holešovickýho fešn marketu chtěly odnést nějakej šperk, tak by určitě hledaly tady. pokochat se můžete na fleru bulbul zde.


yana thal

korzetová kočičí srdcovka slibuje v rámci sobotních přehlídek po 20:00 předvést novou kolekci luxusního spodního prádla (něco málo jste mohli zahlídnout při naší exkurzi na jednu společnou prodejní akci yany thal a doktora laborátora, fotky z ní najdete na našem fototumbleru tady a tady). těšíme se moc.


kuráž 

kuráž jako kamenný obchod v benediktský ulici na pražským starým městě je jedním z mála míst, kde můžete pohromadě potkat věci od našich oblíbenců jako dr. laborátor, soap, vnuk nebo posedlí. doufáme, že tihle všichni budou mít zastoupení v tý dočasný holešovický kuráži. 


tyformy

už jako 'kurátorky' kódmódu jsme loni na jaře doporučovaly tyformy, a bohužel asi nevymyslíme nic lepšího než tehdy. tyformy podle nás stále představujou nejdokonalejší symbiózu formy a obsahu v porcelánu. jejich tvorbu si můžete prohlídnout na stránkách tady


edition lidu

tohle mezinárodní árty nakladatelství nás bavilo už v rámci prohlídky šporkovskýho paláce na podzimním designbloku a jelikož kočky knížky milujou nejen jako médium, ale i jako krásnou věc, jsme zvědavý, na co u edition lidu narazíme tentokrát.


lenka valevská

další starou známou nejen z fleru je lenka valevská. na holešovickým marketu má představit novou kolekci, která nás kočky láká nejen slibovanou přítomností muchomůrek.


michal kadaník

na okázalý šperky z drahýho kamení kočky moc neužije - my radši ten les. pokud však máme z týhle kategorie něco vybrat, umělecký šperky michala kadaníka na nás působí jako ideální šperk pro tu naší oblíbenou lesní divoženku.

11 komentářů:

  1. no jóó,tahle kolekce od bulbul! áááá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Když já tady na ty akce nemůžu chodit, aniž bych netruchlila po Code Mode. Ten poslední byl tak dokonalej, že mi tohle prostě nestačí:-).. Ale taky bych si vybrala, to zas jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasíme, že 'barák' tomu dodal na charakteru, ale pro sociofobní kočky tam bylo chvílema až nedýchatelno. ono se ale určitě něco podobnýho brzo objeví. doufáme.

      Vymazat
  3. Kolik ks lesni kolekce ma v planu bulbul vyrobit? nechci byt zla, ale vzdycky mi to prislo jako okopirovani jeleni. Ve vasem vyberu jste az na bulbul opravdu vypichly to jedine zajimave :) presto se do holesovic nechystam.......
    Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kočky nevím, kolik kusů bude v lesní kolekci bulbul.. ovšem máme pocit, že se v holešovicích bude vyskytovat nemálo věcí podezřele připomínajících něco jinýho.
      upřímně, z přezdobených jelenů mám kopřivku, ale tahle decentní lesní kolekce mi nic nepřipomíná. kromě toho, že chci zase do lesa.

      Vymazat
    2. tak sem nakonec vyrazila a koupila pohled a deníček od
      moupaperlovers.blogspot.cz
      jako zarytá kritička ;) musím nakonec uznat, že "pár" OK věcí k vidění bylo.
      nutno dodat, že do lesa chci taky!!!

      Vymazat
  4. já se chystám, doufám, že objevím něco nového! těším se, ale pro jistotu si neberu moc peněz,haha..:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no my si jako tradičně neberem skoro žádný, zato se moc těšíme se na tu přehlídku spodního prádla yany thal

      Vymazat
  5. Díky kočkám si pravidelně slintám na svetr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kočky doufají, že svetr ještě nějakou dobu vydrží..

      Vymazat