7. 3. 2013

marcat for (gentle)men



na facebooku By MarCat najdete na prodej vintage a retro kousky jedné kolektorky se zálibou ve fialové barvě, třpytkách a zajímavých starých doplňcích a jejich redesignování. nově si její výtvory, starožitnou bižuterii a vintage kousky pro dámy můžete pořídit i v čerstvě otevřeném Lazy Boudoiru na Letné (Dobrovského 11), kde skvěle ladí k šatům ve stylu 40s a 50s (pokud jste tam ještě nebyly, máte tak další důvod k návštěvě).






tyhle fotky klobouků a motýlků (opravených a upravených starých kousků) jsme před časem pořídily s anglickým karetním mágem v jedné vinohradské kavárně. většina pánských kousků je už asi prodaná, brzy ale budou nějaké další, staré poklady se vrší a třeba se něco dostane k nám ... i k vám. nechte se překvapit.


pokerový mág  autenticky předvádí legendární "dead man's hand"

4 komentáře:

  1. Skvělé fotky, mají dokonalou atmošku!!! Jo, elegantní chlapi, to je nám potřeba jak sůl :)

    OdpovědětVymazat
  2. Karetní mág se dost vymyká, takovo eleganci by domorodci neunesli:-)Díky za odkaz na http://www.lazyeye.cz - perfektní rozhovor, ta poslední věta mě dostala.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. krasne retro fotky^^ :) a pekne upraveny gentleman :D

    OdpovědětVymazat