28. 3. 2013

DPFW: monika drápalová - there is nothing there


tenhle "vagabond look" nás kočky dost bere. chceme tu praktish pogumovanou parku a jít někam poustevničit s vakem a zahaleným obličejem. a  tvářit se útrpně. jo, a vyzařovat moudrost (ehm)

nová monika drápalová (kolekce there is nothing there, která navazuje na prezentaci z podzimního designbloku) se nám na jarním fashion weeku celkově moc líbila. smekáme před autorčinou prací s materiály a řemeslnou zručností. shodly jsme se sice, že náboženská symbolika v čele s krucifixy nám přijde už lehce otřepaná, svatý "obtisk na plátně" (obraz františka matouška) se ale podle nás moc povedl (a možná bude i pravý, i když je na džínovině). parádní ale byly zejména bílý overaly (skvělý střih vynahradí i krvavou mučednickou stopu). kolekci navíc bezvadně doplnily kanady, kristusky i podpatky  a ještě líp samozřejmě originální tašky (design radka kubková) - pro ty by kočky našly využití okamžitě. pro milovníky denimu to musela být lahůdka (pokud jim teda nevadí sakrální motivy). co říkáte?

tady jsem hledala nějakou nadsázku nebo skrytou narážku, ale látka od cavalli se prý prostě jenom líbila. nu což...

3 komentáře:

  1. jen malá oprava: tašky dělala Radka Kubková ;) jinak díky za hezký report! A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za opravu! překlep byl bohužel i v tiskové zprávě, takže tentokrát jsme v tom nevinně. alespoň se teď dá autorka vygooglit :)

      Vymazat
  2. nevím proč, ale tohle bych teda nečekala. Monika jede!!! ty šatičky s křížem si na sobě dokážu představit...

    OdpovědětVymazat