10. 1. 2013

návštěva u pavla berkyho

IMG_5360
01
IMG_5472

Připojila jsem se k Veronice Ruppert, moderátorce Modeschau, a společně jsme navštívily Pavla Berkyho u něj doma. Kromě toho, že připravuje novou kolekci totiž vyprodává svoje starší modely z kolekcí XY a Adam (bližší info tady). Rozhodly jsme se tedy něco si vyzkoušet. 

Untitled 3IMG_548302Untitled 2IMG_5363Untitled 4
IMG_5346IMG_5328

Pavel Berky je loňský držitel titulu Top Styl Designer a letošní finalista prestižního "odrazového můstku" pro mladé návrháře Shooting Fashion Stars. Ještě nikdy jsem žádnou jeho přehlídku neviděla naživo, o to víc se těším na tu březnovou, kde se představí 4 vycházející návrhářské hvězdy. Nová kolekce, která zatím existuje jenom na papíře, vychází z  inspirace romským folklorem. Očekávat však nemáme vzory a květy, ale spíš variaci na současný způsob oblékání mezi Romy (těšte se na bohaté vrstvení a střízlivou barevnost).

IMG_5488
Untitled 1
IMG_5485
IMG_5325

Tyhle šaty na ramínku zdaleka tak dobře nevyniknou jako na skutečné postavě. Můžete se také mrknout na tohle video, kde uvidíte "černou kolekci" XY v pohybu:

 

Rozhovor o přípravách na SFS, který byl hlavním účelem návštěvy, si poslechněte v sobotu na rádiu Wave v Modeschau  od 11 hodin,  nebo pak od pondělka kdykoliv v záznamu.

IMG_5319

a moje oblíbená na závěr:

IMG_5367

P.S. kočky veronice jednoznačně doporučují koupi těch hedvábných bílých šatů (a radši i těch dlouhých černých), než si je koupí nějaká naše čtenářka (ta může v případě zájmu pavla kontaktovat a šaty si u něj vyzkoušet. domluva přes facebook. ceny výprodejové.)

4 komentáře:

  1. jeej tie biele s golierikom a vreckami sú úžasné. také by som brala hneď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a veronice sluší děsně moc. už se ke mně dostala informace, že si je po naší návštěvě koupila, k čemuž jí gratulujeme :)

      Vymazat
  2. taky doporučuji slečně si šaty koupit! všechny nejlépe, vypadají úžasně :))

    OdpovědětVymazat