6. 1. 2013

doma

IMG_1982

jak víte, my kočky se rády válíme doma. jeden by neřek, kolik věcí se ale u takovýho povalování přehází, rozbordelí, neřkuli dokonce ztratí.
uklízet nás sice moc nebaví, to můžu prohlásit za všechny kočky, mě ale moc baví třídit věci do krabiček, pixel, sklenic, šuplátek, misek a tak podobně. vždycky mě to nejvíc baví  před vánocema, protože si tak vytvářím nový řád věcí na nový rok. na jaře se tenhle řád většinou změní a pak ještě jednou po letních prázdninách. první fotka z kuchyně je součástní letního cyklu, zbytek je už nový uspořádání (mikro)světa. najdi 5 rozdílů.

IMG_4864IMG_4872IMG_4868IMG_4855IMG_4852
IMG_4857
IMG_4863IMG_4771

4 komentáře:

  1. To jsou krasne fotky! nejlepsi je jak se ty policky prohybaji! A specialni kompliment pro starodavne zvireci hrnecky!

    OdpovědětVymazat
  2. Těch pokladů je tolik, až se police prohýbají.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mě zaujaly ty prohnuté police :))
    Hezký fotky, působí to příjemně pro oko :)) Akorát bych tam nechtěla utírat prach :))
    Jo a to rozbordelení znám. U nás má ještě nejmladší člen rodiny pytlíkovací období. Chytne nějakou tašku, batoh, krabičku a jde buď nakupovat nebo na výlet a co vidí to sbalí. Zvládne sbalit klidně i pět tašek! Hrůza to pak třídit, protože to je obrovská směska všeho možného, co ji zrovna přijde pod ruku. Když ji vidím s taškou, tak se už děsím :)) Třídit se samozřejmě nikomu nechce :))

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za komplimenty a projevy soustrasti (utírání prachu fakt nic moc :)

    OdpovědětVymazat