10. 12. 2012

soutěž o Soap.

Co by to bylo za Vánoce, kdyby člověk nedostal pod stromeček nějaké to mýdlo! Předposlední vánoční soutěž jsme tedy připravily společně Helenou Heinz.

IMG_4183

Helena je designérka, která sice vystudovala K.O.V., nejvíc je ale známá díky svému projektu Soap. Její mýdlárna je proslulá ruční výrobou voňavých přírodních mýdel ladných tvarů. My kočky je naprosto zbožňujeme. I proto, že každý detail - včetně obalů a krabiček - je neskutečně půvabný a mýdlo samotné vypadá jako nějaký šperk. 

IMG_4147
IMG_4087
IMG_4179

O co tedy hrajeme? Výherce získá hned dvě mýdla - jedno pro sebe (může si vybrat jaké) a jedno ve speciální vánoční krabičce, které může věnovat kamarádovi, mamince, nebo někomu, koho má rád. Ten si ho pak bude moci na Štědrý den vyloupnout jako mýdlové překvapení z adventního kalendáře. Pokud by   šťastný a veselý vánoční výherce chtěl, mohl by si dárečky vyzvednout osobně v ateliéru Soap. u šťastné, veselé a štědré Heleny Heinz (= zážitek navíc) v centru Prahy ve Vodičkově ulici (jinak budeme doufat, že je pošta doručí na Vánoce včas).

IMG_4169
...nápad na vyrobení téhle krásné krabičky nosila HH v hlavě prý už hodně dlouho. 

IMG_4155
...zabalit takové mýdlo není úplně snadné. zvlášť, když jich neustále několik čeká ve frontě. na designSUPERMARKETU, kde jsme Helenu s mýdly vyfotily,  pomáhaly v balicí manufaktuře   i kamarádky. každá šikovná ruka byla v tom předvánočním shonu dobrá.

IMG_4151
IMG_4165IMG_4081IMG_4096
IMG_4119IMG_4126IMG_4097Untitled 3

Pokud máte zájem, nechte nám v komentáři svůj email a napište, jestli u vás  mýdlo patří k vánoční klasice, nebo jste u vás doma spíš na ty ponožky (můžete klidně připojit i nějakou pěknou historku). Výherce vylosujeme. Soutěžit můžete do páteční půlnoci (14.12.). Přejeme hodně štěstí!  

Untitled 1IMG_4160

77 komentářů:

  1. evaturko@email.cz , mydlo do kazde dobre ceske rodiny (-:

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, ano, ano! Mýdla na Vánoce dostávám pravidelně a velmi ráda:) A to druhé bych dala kamarádce!
    a.stromsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak zrovna mýdlo od Heleny bych vyhrála opravdu ráda! U nás v rodině mýdlo k vánoční klasice zrovna nikdy nepatřilo a ani ty ponožky ne. Tedy až donedávna. Ponožky začal dostávat manžel od mé babičky, protože si neustále stěžoval na zimu (není z ČR a byl zvyklejší na teplejší počasí), a to byste se divili, jakou z nich má vždycky upřímnou radost!:)) Jinak mýdlo budu poprvé nadělovat až letos bráchovi a shodou okolností právě jedno krásné černé Soap od Heleny Heinz. ..Takže vyhrát další pro sebe a ještě jednou někoho obdarovat by se mi opravdu líbilo:)

    moni.s@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. U nás už jsou ponožky nebo mýdlo pod stromkem spíše výjimkou, už jsme si je navzájem zakázali. :)
    khoufkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mydlo musí byť! veri.soltesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. bez mydla nejsou vanoce stejne, jako nejsou bez ponozek.
    barbora.sojkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Mýdlo na Vánoce jsem dostala vloni, od kamarádky. Jinak v rodině jsme spíše na ty ponožky - raději teplo než čisto:-).

    samkova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. juchů, Vánoční mydliny! cherkki@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. miluju mýdla, ale ty od Helenky, jsou třešničkou na Vánočním stromečku :). Mýdlo jako nejkrásnější voňavý dárek, který se hodí jak do šatníku, tak do koupelny...a třeba i pod polštář pro sladké snění :). s.veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mydlá sú moja slabosť. Rada ich dávam ako darčeky a niekedy ich aj dostanem. Tie od vás sú aj s obalom zaujímavé a veľmi rada by som jedno získala.
    A darovacia historka? Možno tu: http://olivia-sk.blogspot.be/2012/11/desat-bodov-ako-si-nepokazit-radost-z.html

    zdenasolan@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. díky Vánocům máme v toaletní skříňce mýdlové komínky :)
    kajakarlakarlicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. žádné mýdlo nemám :( proto by se mi tohle moc hodilo ;)
    dituskas@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  13. Já zase k Vánocům pravidelně od babiček dostávám ručníky, takže by se mi takovéhle úžasné mýdlo hodilo do sady :)
    petrulin@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Mýdla jsou u nás mezi vánočními dárky stálicí. Ráda je dávám i dostávám. To od Heleny by jistě udělalo radost mému milému, se sprchovými gely se nekamarádí a kvalitní práci a design umí ocenit =) Ke klasikám ale u nás patří i ty ponožky, a to nejen na Vánoce. Teď jsou to nejčastěji pletené od tetičky, která recykluje staré svetry, dřív třeba prstové nebo nadkolenky. Každopádně pro mě jsou ponožky pod stromečkem vítaným překvapením =)
    macisa@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Mýdlo byl vždycky dareček pro tetičky a babičky, takova sada „toaletních” mýdel v papírové krabičce, vyložené saténem, nebo prave mýdlo FA z německa, jooo to byly luxusní kousky :)

    iva.cholastova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Mám černá mýdla ve skříni a neustále mi tam krásně voní :-)Letos mi ještě žádné nepřibylo, ale třeba mě Ježíšek překvapí ;-)
    hesounova.alen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. U nás se mýdla nedávají, klasikou jsou pyžama a noční košile, kterými nás obdarovává babička. A pokud ponožky, tak jen takové ty huňaté na doma (které mám ráda, protože nesnáším boty a zase bez bot mi zebou nohy). A Vtipnou historku ohledně vánočních ponožek nemám - spíš jednu tak trochu smutnou: Máma mi jela koupit do nákupního centra jedny zebří ponožky za pár šupů...Při vyjíždění z podzemního parkování odřela bok auta, takže se ponožky rázem velmi prodražily...

    kancatko_@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. mýdlo jsem asi ještě nikdy nedostala. ale pamatuju si, že jsem jedny Vánoce (tak v 15ti asi) vyráběla mýdla jako dárek pro obě babičky :) byly to takové bochánky zrecyklované ze zbytků bílých mýdel, jeden se skořicí a druhý s levandulí. položila jsem každej zvlášť do malinkýho košíku vystlanýho lýkem, který jsem někde splašila a zabalila do celofánu. fancy záležitost musím říct :D babičky si obě myslely, že jsem to celý někde koupila

    martina.kostanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Preferujeme ponožky. bara-amelie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ó můj bože, když se řekne vánoce - vidím mýdlo! Že nelžu, posílám odkaz na svůj loňský mýdlový příspěvek http://zasetalucie.blogspot.cz/2012/01/mydlite-se-radi.html
    A kromě toho se živím psaním mýdlových oper.
    Takové krásné mýdlo bych si strašně přála. To bych hned byla dobře namydlená!

    OdpovědětVymazat
  21. zabanasuchu@centrum.cz

    Mejdlo, ponožky, bačkory, kaktus, beru všechno! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mýdla můžu, dokonce je používám raději než tekuté.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. ponožky a kozmetika je klasika, len v poslednej dobe mám strašne citlivú pokožku a nemôžem používať žiadne sprcháče, take také krásne mydielko by bolo fajn aj ako darček pre mňa aj pre niekoho blízkeho :)
    tuszka1177@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. supers, chci moc.. :-)
    anna.prstkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. micimathonka@email.cz

    u nas v rodine je tradici spodni pradlo a pyzamka :)
    mym favoritem je nostalgia I.

    OdpovědětVymazat
  26. rozi.pribylova@gmail.com

    mydla a ponozky od babicky nesmi chybet :)

    OdpovědětVymazat
  27. U nás mýdla dostávají výhradně babičky, ovšem takovýmto bych se nechala zlákat i já :)


    moje.uzemi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. na užitečné dárky nehrajem. Ale mydlíme se celoročně, to zase jo
    drink.more.tea zavinac seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. xlentila@seznam.cz
    na kočičí tlapky jedině voňavé mýdlo..meow :x-)

    OdpovědětVymazat
  30. christina-a@centrum.cz
    šampony, mýdla, ponožky.. nezbytnost, patří ke každým Vánocům :D

    OdpovědětVymazat
  31. u nás je to oboje! já letos ale nakoupila hodně ponožek, čím šílenější, tím lepší :)
    katie.kosutova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. :) ked neviem čo tak vždy bud vyrobím alebo kúpim mydlo.. :) aj dnes som jedno kúpila :) ale tak ako tak kukám to moje nevyzerá ani zdaleka tak božsky ako to :) ďakujem

    nankapoh@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. yadnee@seznam.cz
    když sem byla malá, pamatuju si, že sem chtěla udělat mýdla snad celýmu příbuzenstvu. ale ponožky mi nevadí! ponožek není nikdy dost!.D

    OdpovědětVymazat
  34. no.eyei@gmail.com

    este nikdy som nikomu nedarovala mydlo, zato ja ich dostavam pravidelne kazde vianoce :D , ale nikdy nie taketo dizajnove, takze o to viac by ma potesila moja premiera pri darovani takehoto luxusneho kusku :)

    OdpovědětVymazat
  35. alcaponetwo@seznam.cz

    Vymydlit nožky a pak na ně ponožky :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Miluju vůni mýdel, u nás se o vánocích vždycky nějaké mýdlo objeví. Tohle má úžasný obal, ráda bych ho někomu darovala.

    Miss.Anselmo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Idealne mydlo v ponozce,)
    julsummerling(at)yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  38. v životě jsem pod stromečkem nenašla mýdlo, ani ho nedarovala - takže Váš dnešní článek je pro mě vcelku novinkou:o), díky! U nás vévodí ponožky - babička naděluje pletené - co vnouče to pár!
    kklara.jelinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. tak mýdlo k vánocům jsem ještě ani nedostala ani nikomu nedala :) ale tohle...tohle mýdlo bych teda ráda dostala! :)
    alca.vocelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Mýdla miluji,nyní mám s vůní fialek.A ráda je dávám jako dárek,když jsou přírodní a v krásné krabičce určitě udělají radost!Naposled jsem posílala šálu kamarádce k narozeninám a k šále do obálky přidala i mýdlo s vůní růží-anglické výroby.A volala hned,jak balíček dorazil,že obálka nádherně voní a mýdlo mohu posílat častěji.A protože trpím na špatné prokrvení nohou,ponožky jako dárek ty teplé ocením taky.jen mi je nikdo nedává a mýdlo také ne.Ježíšku prosím k tomuhle mýdlu bych si přála přivonět a druhé darovat,pro radost.macekie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. luckybaby115@seznam.cz
    Abych popravdě řekla tak jsem ještě nikdy mýdlo k Vánocům nedostala a taky jsem nikomu nedala. Ale tohle vypadá na zajímavý dárek! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Když jsem byla malá, tak moje mamka vždycky od táty k Vánocům dostávala takové dárkové balení mýdel Fa v papírové krabičce, radost z nich teda moc neměla:-)
    janinakrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. novakova.betka@seznam.cz
    Mýdlo jsem snad nikdy nedostala, každý rok ale dostanu tak pět svíček, to je pravá vánoční klasika! :D

    OdpovědětVymazat
  44. Pokud moje paměť neselhává, tak jsem k Vánocům mýdlo nedostala. Ale loni dostal přítel od maminky hned 3 a byla tak krásně zabalená a tak skvostně voněla, že jsem po takovém dárku také zatoužila. Tak že by letos ?
    zvlastovka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Sama jsem nikdy mýdlo nedostala, navzdory tomu, že ho každý rok dávám skoro všem ženám v naší rodině. Přitom by to byl tak skvělý dárek ! :)

    flytrap.in.wonderland@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mýdla k Vánocům obvykle nedávám, ale když vidím tyhle mýdla s nápaditým obalem, tak asi začnu!
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. ♥ erinak.seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Omlouvám se ale v mém předchozím příspěvku chybí zavináč a komentář.. takže mýdla k našim vánocům zatím nepatří, ale tohle by určitě mohlo....

    erinak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. burianova.anna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Vypadá to hezky a slibně... a voní až sem
    alafrank@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. to je roztomilý! boužel u nás víc než mýdla frčí ponožky..:D
    aandyna123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. u nás zásadně mýdlo mezi ponožky)
    kedlu.haas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. j.knapova@gmail.com
    ..mýdla i ponožky jsou už skoro tradice.. akorát dneska jsem pořídila dárek - krásné vlněné ponožky

    OdpovědětVymazat
  54. madlapuntik@gmail.com

    Takovým krásným mýdlem bych se nemyla, ale kochala.

    OdpovědětVymazat
  55. U nás taky mýdla nefrčí, ale plánovala jsem, že zkusím letos vyrobit nějaké jako dárky pro kamarádky. S levadulí z naší zahrady. Třeba bych mohla k Heleně do učení :)

    komentator.blogu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Mýdlo ručně vyráběné jsem občas na Vánoce darovala, ale převážně zvítězí nějaký parfém nebo podobná kosmetika. Určitě bych byla, ale ráda za netradiční a originálně zabalené mýdlo, který bych určitě darovala. Protože ráda rozdávám dárky :))

    hy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. marrrtka@azet.sk

    rozkošné

    OdpovědětVymazat
  58. pippi.kratka.puncocha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. jnajbrtova@gmail.com -moje kamaradka mi pri kazde prilezitosti dava mydla. Posledni dobou jsem ji zacala podezirat, ze mi tim neco naznacuje.. takze bych ji to chtela vratit :D

    OdpovědětVymazat
  60. mejdlo bylo první dárek, kterej jsme s bráchou kupovali babičce k Vánocům. ve druhý třídě. teď si říkám, škoda, že nám ten Ježíšek nevydržel dýl:)

    mail predotova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. mýdla a ponožky = každovánoční klasika.. :-)
    nina@crossclub.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Víte,že existuje vlna,která vám vyplete vzor ponožek?
    hejlovak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Mě by zajímalo, zda jsou vegan?
    jsem.potvurka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  64. mojarilla@seznam.cz

    Pamatuju si, že moje sestřenka jednou dostala k narozeninám mýdlo s jelenem. Taky dobrý dárek teda.

    OdpovědětVymazat
  65. Moje mamka mýdla zbožňuje, takže na Vánoce vždycky dostane aspoň jedno. Letos peelingové z Manufaktury, a když se poštěstí, tak i tohle. :o)))

    lena.petova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Tak s timhle mydlem bych se vymydlinkovala, nez bych sla k stedrovecerni veceri:) maaja@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Myji se jen o Vánocích, takže bych mýdlo uvítala..

    karakola@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  68. bez mýdla pod stromeček ani ránu :)
    nanynka2006@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Mám chuť jednoho pořádně zmydlit! Chybí mi odvaha a...MÝDLO!
    ester.jebava@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  70. mýdla od Helenky jsou ty nejhezčí! Dneska jsem si jedno koupila na Vsup Shopu :-) Denisasvach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. mýdel a ponožek není nikdy dost! Helenko ty i štrykuješ? To by možná byl dobrý tah na příští vánoce, zabalené mýdlo v ponožce...:) nebo ponožky napuštěné mýdlem a pak bys potřebovala jen vodu a je vypráno hned a ještě i umyté nohy...:)
    katkudel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat