24. 11. 2012

vyhlášení vítězů deafmessanger notesů


...to máme za sebou my kočky zase perný den. Tentokrát proto, že jsme se snažily dohodnout, kdo by měl vyhrát notes za kočičí sympatie. Bylo to pěkně těžký, protože se tu v komentářích sešlo tolik nápadů, odkazů a tipů, že se nám z toho pěkně zamotaly hlavy (mimochodem, k téhle "databázi" se budeme ještě vracet, až budeme chtít něco zrecyklovat a vy to určitě udělejte taky). Nejprve jsme tedy raději vylosovaly vítěze diáře s motivem dívky s kulatým límečkem. Vyhrála Bastera. Gratulujeme a posíláme mejl, ať se můžeme domluvit na způsobu předání.

Po dlouhém rozhodování o sympatiích vyhrává nakonec kočičí diář ochwey, která nejenže poslala nějaké vlastní nápady, hlavně nám ale doporučila projekt craftgawker, o kterém jsme dosud neměly ani tušení. Je to taková fotogalerie nejrůznějších návodů, DIY, recyklace a upcyclingu, kde můžete hodiny brouzdat a zároveň ukázat svůj vlastní um. Takže děkujeme, gratulujeme a hned posíláme mejl.

Díky vám jsme ale taky zjistily, co je postcrossing, skrze který si můžete posílat opravdický pohlednice s lidmi z celýho světa a že nábytkem od kontejnerů podobně jako my nepohrdnete. Potěšilo nás, že vás recyklace baví a je běžnou součástí vašich životů.
Fakt si vážíme si toho, že jste si udělali čas a rozepsaly se o svých zkušenostech s recyklací (zvlášť ten příběh ze Sydney nás moc pobavil). Děkujeme tedy ještě jednou za velkou účast, která téměř předčila naše očekávání (i když, kdo by nechtěl něco od Deafmessangera zadarmo, žejo?).
Pro ty, kterým to nevyšlo, máme dobrou zprávu: od pondělka soutěžíme zase. A pak každé pondělí až do vánoc. O co? To se nechte překvapit.

2 komentáře:

  1. Vážně já? :-O Děkuju, kočky! Tohle mě potěšilo ještě víc, než kdybyste mě vylosovaly! A před craftgawker varuju... je to silně návykové... :)

    OdpovědětVymazat