23. 11. 2012

pozvánka do kočičího budoáru


Pamatujete, jak jsme vám neukázaly fotky, co v létě vznikly v budoáru o patro níž pod tím kočičím? Občas jsme prostě moc líný kožichy. Tehdy to byla jenom taková privátní párty. Říkaly jsme si ale, co takhle se s váma sejít poslední den v měsíci v kočičím budoáru?
Nachází se v podkroví jednoho vinohradskýho baráku paláce a určitě tam potkáte alespoň někoho z týhle latexo-korzetový rodinky.
K vyzkoušení, prohlédnutí i zakoupení tu budou například hanbatý kalhotky a korzety Yana Thal, surreálný hračky i oblečení od Dity Rakouský a Dr. Laborátora (poputujou rovnou z výstavy v City Surfer) a recyklovaný modýlky 11 koček - prostě věci, kterýma se vám třeba podaří vyřešit i nějaký ty dárky na Vánočky. 
O zábavu se postará DJ se svou kuriozní sbírkou desek, bude možná i živá hudba ve folko-rocko-dekadentním stylu hrající z gauče v obýváku a o veganské pochoutky se postará miakarina (protože se minule fakt vyznamenala), možná něco uvaří i ida (a pipilotti to prý všechno přijde sníst, tak přijďte brzy).

Budeme se na vás těšit v pátek 30.11. od 20 hod. Vstupné je jako minule 1 víno nebo pivko.
Adresa je Korunní 46, Praha 2. Zvoňte na kočky.

8 komentářů: