21. 11. 2012

kočičí mor na síti

kočičí mor se šíří do všech známejch sociálních sítí. nejenže máme blog (da?), fejsbuk, 8tracks s playlistama, který mixuje miakarina a tumblr na fotky, který se nám sem nevejdou.
zařídily jsme si nově i pinterest (ten je dost návykovej; pokud ho nemáte a nechcete na netu trávit víc času než teď, radíme vám dobře: pryč od něj), twitter (kočka předstírá, že je ptáček, aby přilákala nebohou oběť blíž) a ještě jeden tumblr plnej aktivistickejch bannerů, infografiky a fotek, který nemůžeme dát na blog, protože byste nás možná přestali sledovat. mimoto máme i formspring, takže pokud se nás na něco chcete zeptat, nebojte se být první.


na pinterest dáváme například obrázky toho, co bysme chtěly nosit, co chcem vyšít a upéct, co si chcem nechat vykérovat a kam se chcem schovat. taky nás bavěj různý tipy na to, jak použít starou věc k novýmu účelu a podobný eko věci.


sice si dokážem cenit krás světa a toho, co lidi umí, většinu času jsme ale na svět a na to, co se v něm děje, naštvaný. když si připadáme hodně bezmocný, protestujeme aspoň skrze tumblr:



pokud nás tedy nemáte dost, prohlídněte si výše jmenovaný stránky.  odkazy najdete zeleně vymalovaný vpravo na liště.

6 komentářů:

  1. Jsem ráda, že vím, co ta šílená škála nových stránek znamená :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za ten aktivistický tumblr :-) Mám to podobně, taky jsem většinu času na svět naštvaná. Tedy spíš na lidi v něm...

    OdpovědětVymazat
  3. Teď se mi rozsvítilo. Parazit team. Můj oblíbený. Zrovna jsem si objednala váš diář na příští rok a trochu pláču, protože někam zmizely jelení šperky.
    Rovněž díky za aktivistický tumblr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha...děkujeme, ale my nejsme Parazit team. Známe lidi z Parazitu, ale nejsme to my. Diář je od našeho kamaráda Deafmessangera. Ne od nás.

      Vymazat
    2. ajo?! Měla jsem za to, že jste součástí. Každopádně, tak jako tak, sleduji ráda všechny vaše počiny :).

      Vymazat