9. 10. 2012

talent cards

IMG_0672

Na páteční přehlídce u Šimona a Judy se vlastně ukázaly spíš ty talentky. Tři. Monika Krobová, Karolína Juříková a Tereza Ujevičová. O všech už určitě víte, pokud se o young and fresh českou módu zajímáte. Všechny jsou z UMPRUMky, stejně jako další tři držitelé takzvaný talent card. Viděly jsme je společně s kočkou Miou a děsně se nám líbily, Miakarině hlavně ta barevná kolekce Terezy Ujevičový (jaký ta holka má cit pro barvu!) inspirovaná jejím islandským pobytem. Svojí strukturou jí prý oblečení hned připomnělo tradiční islandský svetry a Mia má pro ten Sever slabost, což už asi taky víte (a navíc umí islandsky).

IMG_0661IMG_0681
IMG_0701
IMG_0675

Karolína Juříková zase mimojiný předvedla svoje parádní návrhy na slavný Baťa bullets (což byl semestrální projekt ateliéru Liběny Rochový ve spolupráci s Baťou juniorem) a všemi obdivovoanou koženou  kabelku/batůžek. K tomu průsvitný šaty lehoučký jak pírko.

IMG_0594Untitled 3IMG_0596IMG_0591IMG_0589

Monika Krobová mi taky vzala dech, možná  nejvíc. Od tý doby, co loni upletla ty mega velký svetry se mi tahle začínající návrhářka děsně líbí. Když jsem viděla některý její hranatý oblečky vystavený ve Šporkáči, měla jsem trochu obavu, jak budou vypadat na těle. Vypadly podle mě úžasně.  Kolekce dokonce vynesla autorce nominaci na nejlepší módní kolekci, i když cenu si pak  odnesla Hana Zárubová. To už ale víte. O třetí nominované v téhle kategorii si něco povíme zase zítra. A teď už dobrou noc!

IMG_0639Untitled 1Untitled 2
IMG_0648IMG_0614IMG_0602
IMG_0618

P.S. ... jo a ten make-up a vlasy asi taky dělal někdo young and fresh, protože to nemělo chybu.

IMG_0622

5 komentářů:

  1. Tyhle slečny se mi moc líbí, nemám ráda takový ty scifi oblečky, z kterých mám pocit, že nás brzy ovládnou mimozemšťani:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka/baťůžek? To marně shání už dobře rok. Kde ji najdu? Prosim, prosim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslim, ze zatim existuje jen jeden exemplar.
      zkuste zkontaktovat Karolinu Jurikovou, info a adresa na
      http://karolinajurikova.tumblr.com/

      Vymazat
    2. Kabelka se muze udelat i na zakazku .) Kdyztak me kontaktujte na karolinajurik@gmail.com

      ...

      Dekujeme kockam za hezky clanek!!

      Karolina Jurikova

      Vymazat
  3. mne sa najviac páčia ich vlasy no...

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat