14. 9. 2012

PFW: Mirka for DELOR

IMG_7304

Krása a jednoduchost. Perfektní zpracování a elegance. Takový je výsledek spojení jednoho z našich největších fešn talentů Mirky Talavaškové a luxusní krejčoviny v podání Deloru, krejčovství s prvorepublikovou tradicí. Být tamní zákaznicí, už bych měla dlouhý seznam toalet a kabátů, kam bych patrně zařadila všechno, co vidíte níže. Připsala bych si tam i pár bot, například ta černá perka a růžové kozačky od Pedrette. Který model se nejvíc líbí vám?

IMG_7315
IMG_7350IMG_7355IMG_7367
IMG_7362IMG_7335IMG_7347
double 1IMG_7298
IMG_7378

... o úžasné gruzínské kolekci, která je první Mirčinou kolekcí ve službách salónu Delor (tzv. Couture Delor, kromě níž nabízí Delor hlavně zakázkové služby) jsme referovaly již minulý týden, kdy jsme pronikly na fitting šatů a bot v obchodě Pedrette a z tohoto sneak-inu jsme udělaly náš první PFW sneak peek.

IMG_7319

... a na závěr, moje oblíbená modelka všech Shooting Fashion Stars a PFW, Nora Rajnoch Colledani, v mých oblíbených hedvábných šatech se "ztraceným línečkem" (nevím, jestli se tomu nějak říká, ale ten límeček, přátelé, je po stranách přišitý a vypadá nesmírně půvabně). A dneska tečka, protože přehlídek nás čeká ještě spousta!

3 komentáře:

  1. Velmi sofistikované, ten šedý kabát je můj favorit.

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee dekuji! Ty saty jsou krasne! taky moje oblibene! Dekuji!

    OdpovědětVymazat
  3. presne ty posledni saty by u me vyhraly, moc krasna kolekce..

    OdpovědětVymazat