8. 8. 2012

1 rok, 11 koček


snažila jsem se lidskýho ekvivalentu jednoho kočičího roku dopátrat docela dlouho, na různejch stránkách sponzorovanejch pochybnýma značkama kočičího žrádla se to pohybovalo kolem 15, pak jsem ale na nějakejch zdánlivě erudovanejch .edu stránkách věnovaných zoologii narazila na číslo 18 a dál už jsem ani nehledala; tahle formální plnoletost se hodí. 

přesně před rokem a jedním dnem se tu pipilotti rozhodla bejt umňoukanou kočkou. my ostatní jí programově následovaly, i když to rozhodnutí vlastně padlo o něco dřív. teď už jsme velký kočky, jednoroční nebo chcete-li osumnáctiletý. nevymňoukaný a nevymrouskaný. 

nebyla by to miakarina aby k příležitosti tak slavnostního charakteru nesplácala dohromady 100%ně romantickej kočičí mixtejp a ukázkovejma fotkama z privátní kočičí fetiš párty (která se před časem konala v budoáru o patro níž) se vás nesnažila nalákat na budoucí post, kde se všechny odhalený i zahalený údy zasadí do nějakýho relevantního fešn kontextu.

1 komentář:

  1. a nebyl by to obdivovatel kocicich pussynek, dickcat, aby jako prvni nekomentoval tento prispevek. vedel, ze je to lecka.... a presto se chytil do jejich siti. rekl bych, ze to cele zacalo na jednom krestanskem festacku, kdy jsem si nevinne konverzoval s jednou s interpretek na teto pre-verzni kompilaci,,, ale nebyla by to pravda. whatevs... kocky, mam vas rad, i kdyz chciplo-tti moc ujizdi do hipster-dick-wtf a karina precenuje koureni a ida na to obcas moc sere. proste xxx

    OdpovědětVymazat