8. 5. 2012

Zuzana a její fauna

double 1
IMG_0572
IMG_0575

Zuzana Kubíčková je k naší velké radosti zpátky v Praze a to nejméně na půl roku. Její nový showroom na Jungmannově náměstí byl slavnostně otevřen právě včera a jelikož byl večírek alespoň minimálně převlekový a tématem byla fauna, nejlepší bylo přijít rovnou jako pejsek. Nejlépe se to podařilo jednomu roztomilému černému čumáčkovi se vztyčenýma ušima a rezavou kšticí.

double 3
IMG_0418
IMG_0421
double 4
IMG_0453
double 10
na blogu Rrrr.. opičí matky Norky  se můžete podívat na další fotoreport z akce.

IMG_0477
výbornou smoothie doporučuje také Olga na blogu Life Styling.

IMG_0446
ex-finalistka Shooting Fashion Stars a studentka módní tvorby v Paříži Petra Ptáčková (ve vlastním kabátě a s nejmilejším kukučem).

double 12
spoluhostitelka večera a mimojiné také art direktorka Shooting Fashion Stars Oldřiška Křížová se čmelákem a s krásným novým sestřihem.

IMG_0462IMG_0489IMG_0474
když jsem byla malá, nechyběly burizony na žádné dětské párty. že teď slaví comeback mě hlavně ze sentimentálních důvodů moc těší.

IMG_0570
IMG_0552
IMG_0443
double 8IMG_0437
naprosto unikátní jsou fashion fotografie Ondřeje Janů vzniklé pomocí kolodiového procesu, tedy fotografické metody 19.století. mají tajemnou starosvětskou atmosféru. momentálně můžete v The ICON Gallery na Praze 1 navštívit Onřejovu výstavu portrétů focených stejnou metodou .

IMG_0486
IMG_0425
IMG_0420
IMG_0417
double 2
IMG_0541
double 11
designérka Marie Silondi (s housenkou na kabátě, která zachraňuje dresscode, i když vlastně není housenkou).

IMG_0566
zasněná  finalistka Shooting Fashion Stars Hana Frišonsová (nebude se příští kolekce jmenovat třeba Daydreamers?).

IMG_0520
až z prvního patra protějšího domu jsem si všimla nápisu, pod kterým chodím roky. že je v centru Prahy dům "U Pařížana" jsem dosud neměla ani tušení.

IMG_0587

...a výhercem titulu nejlepší designér roku maska se stává Dan Pošta z kreativního dua Zdeněk Vacek&Dan Pošta (11 koček, které se jakožto samo ztělesnění fauny samozvaně zhostilo nelehkého úkolu zvolit vítěze, ocenilo zejména minimalistické pojetí převleku v podobě dvou autentických psích fousků coby tykadel a považuje jej tak za nejkreativnější interpretaci zadání "fauna minimal creative dresscode").

IMG_0452 P.S. brzy se půjdeme podívat, jak se v ZK showroomu pracuje a tvoří. těšte se na reportáž!

10 komentářů:

  1. Skvela reportaz! Souhlasim ze Dan mel nejlepsi kostym!

    OdpovědětVymazat
  2. krásná reportáž, miluju vaše fotky! :)

    ani jste se nemusely převlíkat, že? když jste kočky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsi chytřejší než já, protože mě tohle vůbec nenapadlo :) a přitom je to úplně jasný. stačila by mi stará dobrá kočičí škraboška a mohla jsem si ušetřit to hodinový štrachání v šatníku.

      Vymazat
  3. Krásný report, díky. Je možné identifikovat šedivé maxisako/svetr, co má na sobě dívka s pavím pérem v ruce (první fotka pod daguerrotypiemi, cca v poslední třetině článku)? Zdá se mi nějak povědomé, ale netuším, kde jsem ho viděla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. S tím svetrem bohužel nemám tušení a slečnu navíc ani neznám.

      Vymazat
  4. Burizony! Ahhh...♥ (jo, je to od věci :D)

    OdpovědětVymazat
  5. na reportaz se tesim pekelnefotky jsou jako vzdy uzasne, ja mam svuj osobni comeback s burizonama v podobe caramelovych chlebicku ze zdrave vyzivy, mam je moc rada, ta miska by byla ma :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ondřej Janů je super. Sledovala jsem dřív jeho blog. Vždycky mě bavil.

    OdpovědětVymazat
  7. ten pejsek /živej/ ten je supíš :-D...

    OdpovědětVymazat