28. 5. 2012

Romana a její Gazela

IMG_0318

Romana si s sebou vždycky veze  něco moc pěknýho; má na to dokonce speciální košíček. Většinou je to nějaká artová publikace, katalog z výstavy, zápisník se seznamem výstav,  kam je ještě potřeba zajít, lístky z výstav, Tvar, A2 a tak podobně. Nebojte, nečte za jízdy. Čte u kafe nebo v parku na lavičce. Nezapomíná ani na svačinu a flaštičku s vodou. Všechno si zabalí do záclony a jede. A to nejdůležitější - jede na černý Gazele, správně Gazelle, která pochází z Holandska.  Někdy veze v košíčku  dárek z antiku pro kamarádku, co jinýho než poezii od Dyka, Hrubína a Hory s obrázkama od Jana Zrzavýho. Je dobrý se s Romanou kamarádit, občas vás totiž taky sveze na nosiči.

IMG_0311
IMG_0324
double romana
IMG_0319
double romana 2
IMG_0329
Jelikož mají kočky rády Romanu, uvidíte ji tu brzy znovu.  "Brzy" je v našem pojetí sice dost neurčitej pojem, pokusíme se sebou ale hodit.
foceno v Karlíně v době probíhajícího Code:Mode

6 komentářů:

  1. krásné kolo! a opět vaše sympatická kamarádka, moc se mi líbí její styl :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné kolo, kolistka i záclona - ale úplně nejvíc košík. V takovém jsem jako malá u babičky mívala kostky. Nostalgie...

    OdpovědětVymazat
  3. Romana by si okamžitě měla ostříhat ofinu, nebo se na tom kole přerazí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za zájem o bezpečí naší kamarádky. Představte si ale, že ta její ofina je tak vychytaná, že se za jízdy rozestoupí jak Rudé moře před Hebrejci. Jezdkyně tedy na vše vidí, jezdí bezpečně a jak jsme předeslaly v úvodu, dokonce za jízdy ani nečte. Je dokonalá. Nechme její vlásky tak, jak jsou.

      11 koček (oficiální stanovisko)

      Vymazat
  4. Invalidovna, sakra, ako sa zmenila, odkedy som sa odstahovala

    OdpovědětVymazat