25. 4. 2012

kódmód s romanou

Copy of IMG_0134

V sobotu jsem po kódmódu chodila  s Romanou. Celkem mě překvapuje, že se  Romana na 11 kočkách ještě nikdy neobjevila (když nepočítám tu zachumlanou fotku v souvislosti s návštěvou jednoho pop-up stóru). Konečně tu tedy máme Romanu a spolu s ní ještě jeden, speciální report z jarního Code:Mode

Romana má styl a já jí naprosto zbožňuju. Vždyť já miluju  i tu její psí ofinku! Navíc jsem přesvědčená, že jí v žilách koluje modrá krev. Bez bílých punčošek ona totiž prakticky nevychází. A jako správná aristokratka si na kódmódu koupila futuristickej nárameník od Lenky Cábový, kterej se dokonale hodí k její image nedostupný ledový královny.


Copy of IMG_0118
s romanou 13Copy of IMG_0117
...podle nás asi ten nejzajímavější kousek, co si letos mohla Romana z kódmódu odnést (Lenka Cábová)

Copy of IMG_0136
Copy of IMG_0091
Copy of IMG_0089
s romanou 15
s romanou 3
...mýdlo Soap., jarní kolekce Zuzany Veselé a vpravo - čistě náhodou - také porcelánový motiv na šatech od polské sekce Code:Mode (Anna Pieta aka licoreese). zdá se mi, že "porcelánová panenka" by byla pro Romanu taky dobrá image...

Copy of IMG_0094
s romanou 11
Copy of IMG_0239Copy of IMG_0228
Copy of IMG_0250
Copy of IMG_0254
Copy of IMG_0244
Copy of IMG_0251

Copy of IMG_0226 pod názvem UTEBE se skrývalo hned několik začínajících oděvních návrhářek. mezi nimi například Anna Cichá, kterou jste mohli spatřit i ve finále letošní přehlídky Top Styl Designer (tvídový kabátek s vyšitým kohoutem a psaníčko) a značka Mongol (modrá vestička)

Copy of IMG_0138
Copy of IMG_0166
Copy of IMG_0137
Soap. a úžasný síťovky Heleny Heinz, sukně Lenka Sršňová (na mně)

Copy of IMG_0200Copy of IMG_0188
Copy of IMG_0193Copy of IMG_0190Copy of IMG_0213
s romanou 8
Copy of IMG_0212Copy of IMG_0204
Copy of IMG_0210
Copy of IMG_0206
IMG_0216
Copy of IMG_0186
z Odrazit-Porazit (akci si můžete připomenou tady) na Code:Mode (Kristýna Jakoby Javůrková a její nádherná košile + doplňky od Janji Prokić a Palomy Braun)

s romanou 10
Copy of IMG_0296
IMG_0282
Copy of IMG_0297
Copy of IMG_0291
Copy of IMG_0284
IMG_0293společný festivalový pokojíček Punktury a Kuzmarktu byl jedním z našich nejoblíbenějších (samozřejmě, že nejen kvůli těm bonbónům a vánočnímu cukroví)

s romanou 14
Copy of IMG_0301
s romanou 5s romanou  7
s romanou 6s romanou 12 ve festivalovém krámku Parazit Fashion Shopu nechybělo pár kousků od našeho oblíbenýho Catapultu (v podobných šatech jsem chodila po kódmódu i já) a slovenské hvězdy Lenky Sršňové ("chlupatý" Yetti sako). čajová souprava je samozřejmě od Kuzmarktu. 

s romanou 4
s romanou 1
Copy of IMG_0257
Copy of IMG_0205
Copy of IMG_0299
Copy of IMG_0300
Copy of IMG_0214


...a příště vám slibuju Romanu a její černou Gazellu! (kočky totiž stále nemají Romany dost a navíc tohle děvče nosí v košíčku samý dobrý knížky - a to nám prostě vždycky stojí za zmínku.).

Copy of IMG_0060

P.S. Co jste si na kódmódu vyzkoušeli vy? (řekla bych "koupili", ale kočky-socky bohužel hlavně zkoušely). A jak se vám tam vůbec letos líbilo? Kočky jsou zvědavý.

18 komentářů:

  1. vyzerá to fajn :) toľko dobrých vecí pokope och

    OdpovědětVymazat
  2. slintám blahem, na víc se nezmůžu..

    OdpovědětVymazat
  3. ja jsem se zamilovala do tech porcelanovych satu, jsou uzasne! ty bych si odnesla domu..

    OdpovědětVymazat
  4. jak koukám na ty fotky, tak si říkám, že příště tam toho vyzkouším mnohem víc! vaše kamarádka je úžasná! já si pořídila jedno třičko od Ukolem a náušničky od NoNe, ale možná jsem se tady už chlubila :D mám z těch věcí obrovskou radost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Code mode byla úžasná akce, když na ni jdu, tak si většinou koupím cokoliv jiného než oblečení, bud knihu, tašku, peněženku. Minulý rok to byla kniha o Banksym, protože jsem nebyla na letním code mode, měla jsem dost času šetřit a koupila jsem si peněženku od Retard( jejich nápady se mi líbí) a potom od Sama&Sato jsem si musela koupit batoh, sice batohy nemusím, ale tento byl dokonalý, jedinečný,... Takže myslím, že na Code mode půjdu opět za rok ;) :) :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluju šperky od Atelieru Mate. Ty jejich papírové kytičky jsou nádherné. Už jich mám doma hromadu a zase jsem neodolala:-))).

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky, a hlavně krásné věci jste tam objevily :)- pro jistotu jsem se tolik nerozhlížela, protože kdyby mi něco slušelo tolik jako vám a nemohla bych si to donést domů, asi bych se zjančila. Ukrutně se mi líbily šaty, co máte na fotce vedle Kristýny K., jejíž košile mimochodem byly také geniální, zamilovala jsem se do porcelánu od maliska.cz (ta prasátka! ty vázy!), ujistila se, že nutně potřebuji holiny Novesta/Popular, prostě obcházela jsem to tam všechny čtyři dny, abych nakonec zjistila, že stejně nejvíc jsem doma, a investovala tudíž do nejúžasnějšího domácího trika s nejdelšími rukávy na světě od Lull a nemůžu se toho pohodlí nabažit :). J.

    OdpovědětVymazat
  8. Já tam byla s kamarádkou asi hodinu a půl před zaváračkou hned ve čtvrtek, tak jsme to jen rychle proběhly - na zkoušení a pořádné prohlížení bohužel nebyl čas.
    Bylo fajn, že v tu dobu tam už nebylo moc lidí.
    Jen škoda, že pokojíčky některé pokojíčky na množství zboží byly malé a moc se mezi stojany nedalo hýbat.

    OdpovědětVymazat
  9. strasny, strasny a jeste jednou strasny ... to uz vazne nikdo nema vkus? Vsude samy "bloggerini", kazdej si mysli ze je modni guru ale vkus ma tak 0,5% a ani to to mozna ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přesně! Pořád někdo na internetu otravuje s tím, že je módní guru. Nás tenhle normativní přístup k módě taky strašně (ale opravdu strašně a ještě jednou...) štve. Takže jsme ve Vás našly spřízněnou duši.

      Vymazat
  10. Achjo, no nebyla sem tam, že jo. Zapomněla jsem, nebo nevim, co jsem dělala. Tak dík za report. Stejnou ofinu jako slečna jsem léta také nosila, než mi bylo řečeno, že mám ofinu jak kůň. Možná kdybych se kamarádila s nějakejma kočkama, které by mi říkaly, že vypadám jak hraběnka, měla bych ji dodnes.
    Ještě jednou dík, opět superstylový post od superstylovejch kočiček.
    Mějte se, A.

    OdpovědětVymazat
  11. Romana je fajn, ale pipilotti je hezčí (včetně té růžovočervenosti, co má na sobě - chtěla bych to vidět celé).

    OdpovědětVymazat
  12. Já zbožňuju nekonvenčnost a bláznivost a každou fotku, která se tu objeví. :-*

    OdpovědětVymazat
  13. nárameník si na sobě nedokážu představit, ale tu taštičku ano=)...a ten "živej" kalendář mám nejspíš pořád někde doma zahrabanej:D

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat