27. 3. 2012

recept proti jú

IMG_8251

sestřihy na kluky a milkšejky prý pomáhají proti jarní únavě. asi je to blbost, ale pokud máte energii smixovat hrstku jahod a jeden velkej banán s kapkou mléka a lžičkou třtinového cukru, třeba vás to zachrání aspoň do doby než se budete moct svalit do postele a prožít tu lepší část dne. množství by mělo vystačit pro dvě malý a jednu velkou. zkrátit vlas je o něco náročnější kratochvíle, zvláště, když vy jste ten kat. ach jo, kočky jsou zatraceně unavený a venku je přitom TAK hezky. máte někdo lepší recept proti jú?

Copy of IMG_8254
IMG_8279
Copy of IMG_8259

6 komentářů:

  1. :)) recept s klučičím sestřihem jsem použila na sobě vloni :)) myslím, že docela fungoval... hm, teď už zase nechávám dorůstat :)))
    ... a ta únava je fakt šílená, u mě tedy taky... ach tak moci prospat celý týden :)) neslyšet žádný kašílek neutírat žádný nos :))
    ... můj letošní recept, hodinu bez dětí vrtat se v hlíně na zahradě... k určitým věcem musí člověk dospět, vloni by mě to ještě nenapadlo ani nenadchlo...

    OdpovědětVymazat
  2. Jú není. Tedy svítí-li slunko a je relativně teplo, odmítám si jú připustit. Dnes jsem donesla domů balík hlíny, semínka různých květin které, pokud je nezahubím než vzklíčí, budou ozdobou mého balkonu a těším se, až začnu sít. Taky jsem objevila syrovátku, něco, o čem jsem byla přesvědčená, že musí být smrsdlavá nedobrá tekutina. Moc nevoní, ale s trochou cukru je to super povzbuzovák a navíc snižuje chuť na jídlo. Když do ní přišmelcuju banány a nějaké další ovoce, je to přímo megacloumák. No a jinak na únavy všeho druhu platí jóga, procházky, kafe a cokoliv barevného. Třeba kytice čerstvých květin na stole a záplavu dalších v květináčích.

    OdpovědětVymazat
  3. Lepší recept je bez toho cukru :) teda já to vidim tak že tam nemá cenu, jahody a hlavně banány jsou sladké dost! Taky jsem unavená.. teda odpoledne, dopoledne jsem hyperaktivní... jak se chci toho jara co nejvíc nadýchat tak ztrácím rovnováhu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky všem za tipy, asi pořídím syrovátku.

    OdpovědětVymazat
  5. Kristyno přidávám trochu vanilkového a je to bezvadný. Když dělám ovocnou, tak sladit není třeba, to máš pravdu. Na každý pád s jemnou vnanilkovou příchutí to je docela k doporučení.

    OdpovědětVymazat
  6. Klučičí sestřih a milkšejk nejsou špatný recept! První už jsme vyzkoušeli, ovšem protože se jednalo o klučičí hlavy, tak v té nejkratší variantě, ovšem holkám moc sluší!, milkšejk jsme nahradili bio syrovátkou, ale ta chutnala jen mě a pomohla na chvíli. Moji jarní únavu asi nejlíp dokazuje, že jsem až po dvou dnech zjistila, co znamená to jú v nadpisu. Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat