30. 12. 2011

nepijte!

Copy (2) of IMG_4665
IMG_4684
Copy (2) of IMG_4691
IMG_4687

nepijte, bude vám špatně. vím to, protože jsem se dneska pokoušela namixovat několik drinků. nepovedlo se mi to. jenom je mi teď děsně špatně. a víte, že v americkejch (a dokonce i kanadskejch) barmanskejch receptech je cider pouhej jablečnej mošt? myslím, že to vysvětluje mnohé. pijte cider (tedy alkomošt) čistej - tak, jak je - a nijak ho nemixujte! ani když máte ten nejstylovější šedesátkovej šejkr (ano, je to Brusel).
šťastnej novej rok!

IMG_4566

jo a víte, že náš blog se jmenuje jedenáct koček díky klukům z Prageru, kteří vyrábí jeden ze tří českých ciderů? chtěli, aby se jejich cider jmenoval jedenáct koček (protože je to legrace), ale nakonec svůj cider z Prahy pojmenovali po autorovi jeho původní receptury, legendárním F.H. Pragerovi. a my jsme to jméno zachránily (protože je to legrace). berte to jako takovou pravdivou reklamní anekdotu (zbytek TADY).

IMG_4575

kšandy Oldschool, kravata ze sekáče, šejkr z aukra

6 komentářů:

  1. hihi..
    já se teda budu řídit tvojí radou a dneska se neopiju (ber to jako legrační anekdotu, páč po obědě odjíždíme na chatu a tam..)

    šťastný nový rok i všem kočičinám!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu! Nepít ale hulit! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. brusel je prdackej :) jedenact kocek by byl lepci, nez prager :)

    OdpovědětVymazat
  4. mňa ako abstinenta teda hlava určite bolieť nebude :D

    OdpovědětVymazat
  5. mňo, po mojem echt bolehlavu, který jsem si přivodila třiadvacátýho a nepustil mě do dnes, slavnostně slibuji, že už nikdy nebudu pít. A neni to jen proto, že mi to zakázal doktor..hehe.
    Tak tedy, všem Kočkám posíláme pozdravy do Nového i nového roku my, abstinenti :)

    OdpovědětVymazat
  6. Cider mám ráda a je fakt, že si ho teda nedovedu představit s něčím namixovanej...a bůhvíproč jsem si nejdřív myslela, že šejkr není šejkr, ale nějaká lahev pro děti

    OdpovědětVymazat