4. 12. 2011

Amissa 2011 a pozvánka na designSUPERMARKET

IMG_7083

V září jste si mohli přečíst exkluzivní rozhovor jedenácti koček s návrhářkou Zuzanou Veselou. Teď se můžete podívat na nový fotky její aktuální kolekce Amissa dřív než všichni ostatní (kočky jsou totiž něco jako Blesk, žejo). Třeba vás nalákaj do Paláce Archa na DesignSUPERMARKET, kde se můžete od příští středy do neděle setkat jak se Zuzkou, tak s Amissou.

double 2

DesignSUPERMARKET je akce, která nezastírá svoje konzumněpředvánoční ladění (kapitálky trknou i hloupýho): nakoupíte tam dárky, dáte si kafe a pokud máte hluboko do kapsy (jako deset z jedenácti koček), můžete se alespoň seznámit s designéry a něco si vyzkoušet. Pokud jste něco jako asociál/sociofob (jako deset z jedenácti koček), jděte s kamarádkou a tá vám pomůže s komunikací.

IMG_7196
double 1
IMG_7152

Matragi a Klír princeznám jako já nerozuměj (sorry). Svoje princeznovský šaty - černý jako duše zlý blogerky pípiloty - bych viděla nějak takhle:

Copy of IMG_7263

Amissa rozhodně není žádná šedo-černá myš. Někdy je to taky sexy kočka, která si troufne na velký véčko a pankově nazakončenej lem. Takový milujem...

IMG_7231

Chystáte se příští týden nakupovat/očumovat do Archy? Máte pro nás ňákej dobrej tip?

double

foto Dan Harvan
make up Tomáš Moučka
vlasy Zuzana Nováková
modelka Jana M. / Elite

12 komentářů:

  1. ty blááho, spadla mi čelist! jedno lepší než druhé a třetí a tak..

    OdpovědětVymazat
  2. trefa do čierneho, hah :) neskutočne sa mi to páči!

    OdpovědětVymazat
  3. Asi ty fotky ukážu mužovi a vybrečím si nějaké podobné modely. Pak bych byla spokojená

    OdpovědětVymazat
  4. tie čierne šaty sú božské :)

    GIVEAWAY on my blog
    karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. ááááách... já se zamilovala...

    OdpovědětVymazat
  6. absolutně úžasné, přesně podle mého vkusu (až na šaty s flitry)...doufám, že jednou, budu mít takové finanční prostředky, abych si mohla sem tam pořídit něco od českých návrhářů, hlavně těch mladých a takhle nadějných :)

    OdpovědětVymazat
  7. krása...ale na žádnej pořádnej ples se bohužel nechystám, ty šaty bych si totiž ráda pořídila:D (pokud by mi z nich teda nelezly prsa, bohužel potřebuju víc látky než ta modelka)

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  8. BERU VŠECHNO! Ta holka je fakt dobrá! No dobře tak bych si možná odpustila 2 a 3 a možná to hluboké véčko. Ale zbytek je MŮJ!

    OdpovědětVymazat