7. 11. 2011

zima s Leedou

IMG_2464
tahle zima s Leedou bude měkoučká. obleču si heboučkej kašmír nebo tartanovej kabátek. nejspíš si ale vezmu kabát, kterej je trochu jako šaty. červená, oranžová a růžová mi dodaj šťávu. dlouhatánskou sukni nechám někomu vyššímu. v karkulce budu rozkošná a v pletený čelence a ponču nenastydnu. nakoupím si do plstěný tašky s koženejma ušima. Leedu znám už dlouho a mám jí ráda. minulej rok jsme se ale moc nekamarádily. prostě mě štvalo, že miluje mýho kluka (mám jenom jeden "I love your boyfriend" nátělník). letos už chci zase chodit s Leedou a bejt v teple.
Copy of IMG_2495
double 1IMG_2509IMG_2470IMG_2514IMG_2519
IMG_2527
IMG_2516
Copy of IMG_2500
double 2
IMG_2476
IMG_2466
Copy of IMG_2498
IMG_2460
Co se vám nejvíc líbí ze zimní kolekce LEEDA? (u mě vede ten černej kabát "jako šaty" a růžovo-oranžový pončo. myslím, že aspoň v jedný z těch věcí bych měla v zimě chodit)

P.S.: fotky jsou z pátečního slevovýho večírku v butiku Leeda (Bartolomějská 1, Praha 1) při příležitosti uvedení nový kolekce do prodeje. děkuju L. za názorný předvedení karkulek (a jiný podržtaškování) a Leeda Lucce za čaj. omlouvám se všem, kdo nemaj rádi fotky dětí. oni je tu měli ve slevě (protože jsou nevychovaný a válej se po podlaze) a já jsem zas nemohla odolat...

8 komentářů:

  1. Přiznám se bez mučení, děkuju za představení firmy Leeda neznám ji :( ale je užasná ten kabát mě dostal! ještě jednou dík!

    OdpovědětVymazat
  2. v jakých cenových relacích se tahle značka pohybuje?

    OdpovědětVymazat
  3. ma tam vazne same krasne veci!
    www.cookieswardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. @luckapucka - vzhledem k tomu, že se jedná o malý série, jsou použitý kvalitní materiály a jde o originální design, tak to není úplně levný. ceny kabátků ti ještě upřesním (asi 6 tis? nebo víc?), ale utkvěla mi v hlavě cena tašky (tuším 1800 Kč), svetro-pončo nějak kolem tří tisíc.

    jinak starší věci jsou zlevněný - já tam skoro vždycky nakupuju až ve slevách, protože na to jinak nemám. Ale těch nákupů nikdy nelituju.

    Zajdi se tam podívat aspoň pro inspiraci - letos spolupracují i s Novestou (ty holínky a kecky na fotkách), butik je pár kroků od Národní třídy a má moc pěknej interiér.

    OdpovědětVymazat
  5. ceny!! - kabát černý je ve dvou provedeních - 5900 směs vlna kašmír a celokašmír 7900, kostkovaný směs vlna hedvábí 5600, trička kolem 1290, tílka 390, ručně pletené svetry 3500, kalhoty 3000, mikiny 1890.

    OdpovědětVymazat
  6. tu su vždy také fotky, ktoré na mňa pôsobia tak úspešne akoby ani neboli z môjho sveta.
    tym som chcela povedať, že mi je to velmi vzidalene taketo prostredie. :D

    OdpovědětVymazat
  7. @WandaTheBlow - ber to tak, že těm, co jsou úspěšný, bude za chvíli 40 (a já to nejsem:)

    OdpovědětVymazat