29. 11. 2011

balada o nešťastném zahradníkovi

IMG_3124

Když se někteří lidé dozví pravdivou baladu o nešťastném zahradníkovi, který si nejprve z neopatrnosti usekl prst na jedné ruce při zkracování sousedova živého plotu a posléze zemřel na otravu krve, shledávají moji zahradnickou šálu velice perverzní.
Šála totiž není ve skutečnosti ničím jiným než zmodralou hnátou zmíněného nebožtíka prorostlá travou a kvítím. Perverzní je to ale zhruba stejně, jako nosit na krku kus kdysi živé lišky, říkám já. Tedy samozřejmě za předpokladu, že příběh je alespoň z půlky pravdivý (jinak je totiž perverznější kožíšek nebožky lišky). Co si o tom myslíte vy?

double 2
IMG_3175

šála "zahradníkova ruka" je od Evičky Macekové (momentálně patří k "Dětem Dr.LF", tedy "Dětem doktora Lutra Flutra" a webovky chystá v novém roce společně s Ditou Rakouskou, se kterou jste si mohli nedávno přečíst rozhovor na 11 kočkách; prozatím ji najdete na stránkách občanského sdružení ilustrátoři.net. ještě vám musím říct, že je autorkou grafiky na mojí nejoblíbenější plátěný tašce, kterou jste mohli vidět tady.)
kabát mi ušila Yana Thal na zakázku
boty jsou Fly London

IMG_3122
IMG_3123

všechno nosím už několikátou zimu a nejdýl mám právě tu šálu, kterou jsem si pořídila přesně před šesti lety (brzy po tý zahradnický tragédii) na prvním nebo druhým prague free fashion weekendu, kterej později zmutoval na code:mode

IMG_3116

12 komentářů:

  1. Ruka má rozhodně potenciál a navíc je dobrý, že vůbec neprobíhá její rozklad. Ale ten kabát! Ten je perfektní.

    OdpovědětVymazat
  2. Kožíšek nebožky lišky je rozhodně perverznější než ruka muže, co chtěl jen dobře vykonat svou práci - on má štěstí, může pracovat i posmrtně. A ještě chytl pěknou barvu

    OdpovědětVymazat
  3. lehce úchylný to je, ale taky je to hodně nápaditý, což je fajn

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  4. Vysoké botky - krásný, jsou k mání??? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že nosit na sobě jakékoliv mrtvé zvíře - to se týká pro mě i kůže - je značně perverzní. Takže nějaká zahradníkova ruka... pfff... Ale líbí, je to vtipný!

    Děkuji 11 kočkám za tenhle skvělý blog. 11 koček našlo spřízněnou duši.

    OdpovědětVymazat
  6. ukradla by som všetko čo je na tebe! bez mihnutia oka! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. móda zakouslých liščích tlamiček do vlastních ocásků mě moc neoslovila. ale tlející ruka mě baví :) tobě sluší....a ty boty mě baví. a taky kabát.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta ruka je fakt úlet :)
    Ty jo a to jsem si říkala, že jsem exot, když jsem si ve svém věku, s dvěma dětmi a hypotékou koupila naušnice vyrobené z pivních zátek :) ale proti tomuto outfitu jsem slabý čajíček :)

    OdpovědětVymazat
  9. Co se hodí k jednomu, nehodí se k druhému. Líbí se mně historka, ale tuhle srst bych na sebe dát nemohla :D Mně teď spíš berou ty retro tlamičky zakousnutý do ocásku...

    OdpovědětVymazat
  10. hůhů, konečně zajímáává šála, to by mě nikdy nenapadlo, že zahradník může mít svou useklou ruku na šále :D

    OdpovědětVymazat