17. 10. 2011

Jsem v Elle, Belle, nebo jak se to jmenuje

IMG_1490

Děkuju vám všem, hlavně svojí rodině, svým rodičům a dětem, manželovi, vedoucímu diplomky, Dreftu, Persilu, háemku, ČEZu, módní unii, internetu, 11ti kočkám, čtenářům, followerům a hejtrům 11ti koček, porotě a v neposlední řadě Bohu, že jsem vyfocená v jednom časáku, kterej se jmenuje něco jako Elle, nebo Belle (obojí dává smysl, ne?) a já jsem si ho teda koupila a vyfotila jsem vám to, abyste to viděli, protože pochybuju, že to někdo kupuje a čte, jelikož tam není moc složitej text a vy, co čtete 11 koček, čtete spíš Joyce, Kanta a Prousta, tak si asi tenhle časák nekupujete a já jsem si říkala, že byste zas ale měli vidět tuhle sukni od Zuzany Veselý a kapucu od Heleny Mertlový, ve kterejch jsem před časem dělala parádu na Prague Fashion Weekendu, na cyklojízdě a taky v Minty, kam mě kamarádka vzala na "cosmo", a víte, já jsem sice fešn blogerka pipilotti, která ráda recykluje a experimentuje s módou od nezávislých tvůrců a chodím už jenom na cool akce, ale tohle jsem ještě nikdy nepila a chtěla jsem to ochutnat, protože já na pití vždycky šetřím a nosím si s sebou plastovou láhev na vodu, kterou doplňuju na záchodcích pražskou kohoutkovou a "cosmo" jsem jenom viděla v jednom old-school seriálu v televizi...
IMG_1501
P.S.: nebo se ten časák jmenuje Helle?

13 komentářů:

  1. ten tvůj komentář mě položil :D
    Joycem bych se vážně neprokousala!

    OdpovědětVymazat
  2. Paní, vy jste megacynik. Mně náhodou přijde fajn, že jsi se dostala do časáku, kde se objevují jenom kočenky "kabelka vuitton 25tis., brýle prada 6 tis, halenka versace 12,5 tis."
    A Joyce prosím taky ne. Já jsem na lehkou četbu, Irwing a tak.. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Helle Elle Belle poznala jsem tě! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Prousta a 11 koček ano, a právě proto potřebujem jednoduché? oddychové! ElleBelle :o) zob

    OdpovědětVymazat
  5. bomba! konečně zas blog bez trapnejch pseudofashionkeců, který nikoho nezajímaj....á la "dneska jsem byla v 11 obchodech, než jsem našla tyhle nejúžovější kalhoty na světě, miláčkuju je"

    http://pragueneedsmorestyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Jááák děkuju Persilu, rodině a Bohu?!! Děkuj mně PŘECE!!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. @ vouca - až zase zajdem někdy na ... ehm "cosmo", tak ti vysvětlím, jak jsem to myslela :)

    OdpovědětVymazat
  8. chichi :D hned jsem si tě tam všimla!

    OdpovědětVymazat
  9. A si hlavne titulovana blogerka, to by si si mala vazit.

    OdpovědětVymazat
  10. @ suzinqa - :) jasně, kdo je víc, než blogerka? jo, vlastně už vím - bloggggggggggerka.

    OdpovědětVymazat