9. 10. 2011

Designblok Dreft Fashion Week / sobota (Chatty - Nová - Zárubová)

IMG_0920

Páni, to bylo přehlídek! Chatty, Nová, Zárubová, Imreczeová, Kubíčková...první pravej nefalšovanej "fashion week" v Praze a mně je definitivně jasný, že bych nikdy nemohla dělat fešn redaktorku v časáku (never ever), ikdyž kartička Press je jako kouzelná hůlka. Jestli si ale říkáte, komu jsem já, nula z 11ti koček, musela kvůli tomuhle privilegiu lízt do zadku, tak vězte, že mi jí zařídila fešn kamarádka, kterou všichni děsně prosej o účast (teď asi trochu kecám) a ona vždycky bere mě - nulu z 11ti koček.

IMG_0852

V sobotu jsem byla nadšená z "Air Force" Hany Zárubový. Chatty mě s bílejma džínama teda moc nenadchly (Russia, anyone?), ikdyž za prezentaci dámskejch šatů na pubescentních androgynech palec nahoru. Z Denisy Nový a jejích známejch stojících na mole v příliš ostrým kuželu světla s roztřepenejma vlasama a ňákejch vytahanejch svetrech a šedohnědejch hábitech jsem letos taky trochu rozpačitá. Vím , že jsem zase arogantní a umňoukaná, ale pro mě byla dřív Nová jako polobohyně a teď se mi líbil všeho všudy jen jeden (!) kabát. Zato Zárubová předvedla poutavou přehlídku inspirovanou parašutismem, na který modelky nejprve kráčely po mole v přiléhavých kostýmech a neoprenu, ale postupně se začaly oděvy provzdušňovat, vlnit a nafukovat, až se poslední šusťákový šaty vzedmuly jako padák snášející se k zemi. Iluzi nebes skvěle doplnila i fotoprojekce. Neoprenovou vestičku s inkorporovaným batůžkem/hrbem bych sice nosit nechtěla a nádherný řasený šaty by mi neslušely, ale z těch sak jsem úplně hotová. Asi se dám k Air Force, pokud jim bude velet Hana Zárubová (uznávám, že poslední věta je trochu trapně "lejm" jako v módních magazínech, ale přece jen mě ta atmosféra runwaye dočasně asi trochu zdefromovala).

double chatty
IMG_0887
double nova 2
IMG_0860
IMG_0871
IMG_0857
IMG_0865
IMG_0872

Hana Zárubová a její letka:

IMG_0900
double zarubova 2
double zarubova
IMG_0914
IMG_0918
IMG_0923
IMG_0919
IMG_0921

Tahle letka byla špičková a zítra vám ukážu něco podobně dobrýho. Byla jsem totiž i na držitelkách černý karty, tak se těšte!

3 komentáře:

  1. žádná nula, moc dobře ví, proč tam bere zrovna tebe, hah!

    OdpovědětVymazat
  2. hm hm hmm...já na tu českou tvorbu prostě nějak nejsem. Jaksi to ve mě nenechává dojmy "týý jo, to musim mít" ale spíš "Hm, dobrý, to bych nechtěla"
    A přitom mladým návrhářům TAK fandim. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  3. taky sem z Denisy Nový byla docela rozpačitá.... Vubec musim řict že se mi z ty zaverečny přehlidky libil Jenom YSL a Klara Nademlynska a jinak to občas byla i docela hruza (zeleny kvetovany šaty s hadíma páskama přes ramena)

    OdpovědětVymazat